Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CŽP organizovao skupove u Podgorici, Budvi i Kolašinu, u cilju jačanja međusketorske saradnje na zaštiti žena i djece od nasilja u porodici

Centar za ženska prava je prethodne nedjelje organizovao stručne skupove u Podgorici, Budvi i Kolašinu, u cilju jačanja međusketorske saradnje na zaštiti žena i djece od nasilja u porodici. Događajima su prisustvovali predstavnici policije, centara za socijalni rad, tužilaštva, sudstva i specijalizovanih servisa iz sve tri regije Crne Gore.

Kroz otvorenu razmjenu identifikovali smo prepreke u postupanju i definisali konkretne potrebe i mjere za poboljšanje sistema zaštite žrtava, koje ćemo u narednom periodu predstaviti donosiocima odluka.

Raduje nas visok nivo motivacije i aktivan doprinos svih učesnika,pa koristimo priliku da im i ovim putem zahvalimo na izuzetnoj saradnji!

___________________________

Događaji su realizovani u okviru projekta „Ujedinjenim naporima protiv nasilja u porodici i nasilja nad djecom“, koji je finansiran od strane Ministarstva rada i socijalnog staranja CG.

Podgorica

Budva

Kolašin